Будућност на делу – донација компаније НИС

Компанија НИС од 2009. године реализује програм „Заједници заједно”, кроз који улаже значајна средства и подржава пројекте важне за развој локалних заједница. У претходној години програм је био оријентисан ка образовним установама широм Србије јер су као приоритет препознати савремен начин образовања и безбедност деце у школама.

Тим наставника наше школе израдио је пројекат Опремање информатичких кабинета и учествовао на прошлогодишњем конкурсу компаније. Захваљујући средствима која су програмом „Заједници заједно” одобрена, у школи су опремљена два информатичка кабинета и мултимедијална учионица. Информатички кабинети преуређени су и у потпуности спремни за реализацију наставе из предмета техника и технологија и информатика и рачунарство. Опремањем мултимедијалне учионице стекли су се услови за извођење наставе из предмета дигитални свет за ученике млађих резрада, као и за коришћење различитих врста мултимедијалних садржаја у настави свих предмета. Нова рачунарска опрема олакшава услове у којима се реализује настава, мотивише ученике и наставнике и доприноси квалитету читавог образовног процеса.

Захваљујемо компанији НИС на пруженој подршци. Бригом о младима и улагањем у образовање, сви смо за корак ближе заједничким циљевима – доприносимо заједници, у којој смо заједно.

 

     

Следећа

Контакт
Можете нас контактирати на неки од следећих начина:
  • Драгише Мишовића 245
  • 032 / 367 - 774
  • sveti.sava_os@mts.rs