Новогодишње изненађење за ђаке прваке

На крају првог полугодишта, 29. децембра 2021. године, ученици другог разреда који похађају продужени боравак са учитељицама Милисавком Бабовић и Александром Стругар су припремили представу под називом „Новогодишње изненађење за ђаке прваке”. У реализацији представе  учествовало је 40 ученика.  Сви су  имали прилику да се представе као рецитатори, глумци или учесници у плесној кореографији.

У време пандемије и тешке године за нама пожелели смо да улепшамо прву школску годину ђацима првацима. Програм који смо за њих припремили обухватао је школске, зимске и новогодишње духовите позоришне комаде, песме и рецитале домаћих аутора. Раздрагани другаци су се истакли у глуми, песмама и плесу. Трудили су се да њихови наступи буду налик професионалним извођењима, сами су припремили костиме и потребне позоришне реквизите.

Иако су први децембарски дани 2021. године били облачни и сиви, дечје игре, рецитали, плес и осмеси су нашу школу обојили ведрим бојама, улепшали је и подсетили све на безбрижнија времена, времена када су ђачке представе биле свакодневни део школског живота.

Од свег срца желимо да од следеће, 2022. године, сви нови ђаци прваци уживају у новогодишњим представама и да нам се у школе врате плес, игра и осмеси.

Александра Стругар, професор разредне наставе

 

Више фотографија погледајте у галерији.